TREĆA VAZMENA NEDJELJA – 15. travnja 2018.

1. Slavimo treću vazmenu nedjelju. Na misi u 9 sati je slavlje prve svete pričesti. Večeras neće biti Bilijskog sata.

2. Utorkom je u tijeku pobožnost trinaest utoraka u čast sv. Antunu, pobožnost započinje u 18:15. U 19.30 u dvorani “Emaus” je susret roditelja ovogodišnjih krizmanika.

3. U srijedu je susret molitvene zajednice poslije večernje svete mise.

4. U četvrtak je zavjetni dan u Donjoj Motičini, sveta misa je u 9 sati. Kateheza za odrasle je poslije večernje svete mise.

5. U petak poslije večernje mise u crkvi će biti tamburaški koncert učenika OŠ “Kontesa Dora”. Susret Frame je u 20 sati.

6. U subotu u 10 sati je natjecanje iz vjeronauka za učenike osnovnih škola župa Našičkog dekanata u pripravi za hodočašće djece u Voćin. Poslije večernje svete mise je redovito Euharistijsko klanjanje.

7. Sljedeće nedjelje slavimo nedjelju Dobrog Pastira kada molimo za duhovna zvanja. Slavlje Prve svete pričesti bit će na filijama u Zoljanu, Seoni i Donjoj Motičini. Sveta misa u Breziku bit će u 17 sati prigodom obilježavanja desete obljetnice mjesnog crkvenog zbora “Brezice”.

8. Tečaj priprave za crkveni brak u dvorani “Emaus” započinje 07. svibnja ove godine u 19:30 sati. Sljedeći tečaj je u rujnu.

9. Zahvaljujemo Udruzi voćara i vinogradara na orezivanju samostanskog voćnjaka kao i Franjevačkom svjetovnom redu, Našičkom vodovodu i drugim suradnicima koji su nam prošli tjedan pomogli oko uređenja okoliša crkve i samostana. Zahvaljujemo svima koji nam pomažete u materijalnoj obnovi svetišta župne crkve. Poslužite se vjerskim tiskom, preporučamo Glas Koncila s aktualnim temama iz života Crkve i društva.