ČETVRTA KORIZMENA NEDJELJA – 11. ožujka 2018.

1. Slavimo četvrtu korizmenu nedjelju. Spominjemo se 16-te obljetnice smrti Sluge Božjega kardinala Franje Kuharića, zagrebačkog nadbiskupa. U 10 sati je susret Framice. Svake korizmene nedjelje u 15:00 sati je pobožnost križnog puta u Aleji lipa. U 16.30 je mjesečna skupština Franjevačkog svjetovnog reda. Poslije večernje sv. mise je Biblijski sat.

2. U utorak je pobožnost na čast sv. Antunu Padovanskom u 18:15.

3. Srijedom poslije večernje sv. mise je susret molitvene zajednice.

4. U četvrtak poslije večernje svete mise je kateheza za odrasle.

5. Petkom u korizmi je pobožnost križnog puta u našoj župnoj crkvi u 18:00 sati. Susret Frame je u 20:00 sati u samostanskoj dvorani.

6. U subotu je XXIV. Našički križni put, početak je u našoj župnoj crkvi u 9:00 sati, a završetak sa sv. misom oko 17 sati. Neće biti večernje mise u 18.30. Više pojedinosti o križnom putu imate na oglasnim pločama.

7. Sljedeće nedjelje slavimo petu korizmenu nedjelju, ujedno i spomen smrti sluge Božjega o. Vendelina Vošnjaka, utemeljitelja Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda. Volonteri Caritasa imat će humanitarnu prodajnu akciju za pomoć najpotrebnijim u župi.

8. Ispovijed bolesnika i starijih osoba po kućama u Našicama i Martinu bit će u ponedjeljak, 26. ožujka od 8:30 sati. Potrebno je prijaviti starije i bolesne osobe u župni ured.

9. Zahvaljujemo svima koji nam pomažete u obnovi crkve i samostana. Poslužite se vjerskim tiskom, preporučamo Glas Koncila s aktualnim temama iz života društva i Crkve i za djecu Mali Koncil – Mak.