PRVA NEDJELJA DOŠAŠĆA – 3. prosinca 2017.

1. Slavimo prvu nedjelju došašća kojom započinje nova liturgijska godina. Ujedno je i prva nedjelja u mjesecu kada molimo za duhovna zvanja, a misnu nakanu u 9 sati prikazujemo za sve dobročinitelje crkve i samostana.

Ove nedjelje volonteri župnog Caritasa organiziraju humanitarnu akciju za pomoć obitelji Dološić iz Martina čija je kuća stradala u požaru prije dva tjedna. Svoje priloge možete ostaviti i u škrabicama na izlazu iz crkve.

U tijeku je devetnica za svetkovinu Bezgrješne, zadnja tri dana devetnice kao i misu na sam blagdan predvodit će fra Tonio Vučemilović, župnik u Đurđenovcu. Poslije večernje svete mise je Biblijski sat.

2. U utorak su probe pjevanja naših zborova poslije večernje mise.

3. U srijedu je spomen sv. Nikole biskupa. Proštenje je u Podgoraču, gdje je sv. misa u 11 sati. Poslije večernje mise je susret molitvene zajednice.

4. U četvrtak je kateheza za odrasle.

5. U petak slavimo svetkovinu Bezgrješnog Začeća Marijina. Svete mise su u 7.00, 9.00 i 18.30 sati. Nakon večernje svete mise je procesija sa svijećama oko samostana i crkve, ponesite svijeće. Susret Frame je u 20 sati.

6.  U subotu u 6.00 sati započinju svete mise zornice. Radnim danom nema svete mise u 7.00 sati. U subotu je proba dječjeg pjevačkog zbora u 10 sati. Poslije večernje svete mise je paljenje druge adventske svijeće na gradskom trgu.

7. Sljedeća nedjelja je druga došašća. U 16.30 biti će redoviti mjesečni susret Franjevačkog svjetovnog reda. Poslije večernje mise bit će filmska večer u dvorani “Emaus”. Neće biti Biblijskog sata.

8. U župnom uredu u uredovno vrijeme primamo misne nakane za sljedeću godinu. Na župnoj internetskoj stranici možete provjeriti misne nakane za tekući mjesec i naći druge korisne informacije. U sakristiji i župnom uredu možete nabaviti kalendare za sljedeću godinu.

9. Ispovijed bolesnika i starijih osoba u Našicama i Martinu bit će u ponedjeljak 11. prosinca pa vas molimo da ih prijavite u župnom uredu.

10. Slijedeće godine od 1-5. srpnja naša župa organizira župno hodočašće “Putovima sv. Franje” u Asiz i Padovu. Za prijave javiti se u župni ured ili župniku fra Zoranu.

11. Hvala svima na materijalnoj pomoći u obnovi svetišta crkve, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Preporučamo da uzimate i čitate vjerski tisak, posebno Glas Koncila i za djecu Mali Koncil – MAK.