TRIDESET I DRUGA NEDJELJA KROZ GODINU – 12. studenog 2017.

1. Slavimo trideset i drugu nedjelju kroz godinu. Ove nedjelje neće biti najavljene skupštine Franjevačkog svjetovnog reda. Poslije večernje sv. mise u dvorani “Emaus” organiziramo prvu filmsku večer u našoj župi, pogledat ćemo igrani poučni film “Djeca raja”. Neće biti Biblijskog sata.

2. U utorak se slavi blagdan sv. Nikole Tavelića i početak trodnevnice na čast sv. Elizabete Ugarske. U 18.15 je pobožnost na čast sv. Antunu Padovanskom u 18.15 sati.

4. U srijedu je susret molitvene zajednice poslije večernje sv. mise.

5. U četvrtak je kateheza za odrasle.

6. U petak slavimo blagdan sv. Elizabete Ugarske, zaštitnice FSR-a. Prije večernje svete mise u 17.45 kod spomen obilježja “Uskrsla Hrvatska” bit će molitva za poginule branitelje u obrani Vukovara. U 20 sati je susret Frame.

7. U subotu je susret ministranata u 9 sati. Proba dječjeg pjevačkog zbora je u 10.00 sati. Na večernjoj sv. misi molit ćemo za sve poginule u obrani Vukovara. Poslije mise je redovito euharistijsko klanjanje.

8. Sljedeća nedjelja je trideset i treća kroz godinu, ujedno i prvi Svjetski dan siromašnih. 

9. Zahvaljujemo vam na dosadašnjoj materijalnoj pomoći u obnovi svetišta crkve, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Preporučamo da uzimate i čitate vjerski tisak, posebno Glas Koncila koji prati i komentira aktualna događanja u Crkvi i društvu.