DVADESET I SEDMA NEDJELJA KROZ GODINU – 08. listopada 2017.

1. Slavimo dvadeset i sedmu nedjelju kroz godinu. Poslijepodne u 16.30 je skupština Franjevačkog svjetovnog reda. Povodom Dana neovisnosti u 18.00 sati bit će polaganje vijenaca i molitva pred križem “Uskrsla Hrvatska”, a u 18.30 sveta misa za domovinu. Poslije večernje svete mise je Biblijski sat u vjeronaučnoj dvorani.

Svakog dana u 18 sati započinju listopadske pobožnosti, molitvom krunice i litanija Majci Božjoj.

2. U utorak je u 17.45 pobožnost na čast sv. Antunu Padovanskom.

3. U srijedu poslije večernje sv. mise je susret molitvene zajednice.

4. U četvrtak je u Velimirovcu godišnje župno klanjanje. Poslije večernje svete mise je kateheza za odrasle u vjeronaučnoj dvorani.

5. U petak u 20 sati Frama ima svoj redoviti susret.

6. U subotu poslije večernje svete mise je redovito euharistijsko klanjanje.

7. Slijedeća nedjelja je dvadeset i osma kroz godinu.

8. U subotu, 14. listopada, je župno hodočašće u Mariju Bistricu, polazak je u 5 sati ujutro, cijena karte je 100 kuna. Nema više slobodnih mjesta.

9. Započeli smo sa župnom katehezom za prvopričesnike i krizmanike u Našicama. Za vjeroučenike OŠ “Kralja Tomislava” vjeronauk je utorkom, a za vjeroučenike OŠ “Dore Pejačević” srijedom i četvrtkom, raspored po razredima za sljedeći tjedan nalazi se na oglasnim pločama.

Odrasli koji nisu primili sakramente kršćanske inicijacije – krštenje, pričest i potvrdu, a žele ih primiti, neka se prijave u župni ured.

10. Najavljujemo sastanak za roditelje ovogodišnjih prvopričesnika i krizmanika u utorak, 17. listopada, u 19.30 sati.

11. Zahvaljujemo vam na dosadašnjoj materijalnoj pomoći na obnovi svetišta župne crkve, preporučamo se nadalje vašoj dobroti. Potičemo vas da uzimate i čitate vjerski tisak, preporučamo Glas Koncila i za djecu Mali Koncil – MAK.