DVADESET I TREĆA NEDJELJA KROZ GODINU – 10. rujna 2017.

1. Slavimo dvadeset i treću nedjelju kroz godinu. Na misi u 9 sati je zaziv Duha Svetoga za početak nove školske godine. Od ove nedjelje započinjemo redovito slavlje svetim misa na našim filijalama kao i u bolničkoj kapeli.

2. U utorak je spomen Imena Marijina. U 16 sati je sv. misa u Crnoj Kladi, polazak autobusa je s gradskog trga u 14.30 sati.  U 18.15 je pobožnost na čast sv. Antunu Padovanskom.

3. U četvrtak slavimo blagdan Uzvišenja Sv. Križa. Obljetnica je posvete naše župne crkve sv. Antuna Padovanskog. Naša župna crkva je posvećena 14. rujna 1707. godine.

4. U petak je spomen Blažene Djevice Marije Žalosne. Poslije večernje mise u dvorani “Emaus” bit će predstavljanje molitvene inicijative “40 dana za život”. Gost predavač bit će g. Antun Čaljkušić iz Zagreba, nacionalni voditelj istoimene molitvene inicijative za obranu života nerođenih.

5. Ovoga petka u 20 sati Frama započinje sa svojim redovitim susretima.

6. U subotu poslije večernje svete mise je redovito euharistijsko klanjanje.

7. Sljedeća nedjelja je dvadeset i četvrta kroz godinu, ujedno i blagdan Rana našeg sv. Oca Franje. U 16.30 bit će redovita mjesečna skupština OFS-a.

8. Nakon prve nedjelje u listopadu započinjemo sa župnim vjeronaukom i katehezama za djecu, odrasle i katekumene. Odrasli koji nisu primili sakramente kršćanske inicijacije – krštenje, pričest i potvrdu, a žele ih primiti, neka se prijave u župni ured.

9. Zahvaljujemo vam na dosadašnjoj materijalnoj pomoći i preporučamo se nadalje vašoj dobroti. Zahvaljujemo svima koji ste se uključili u akciju “Žetva”. Na oglasnim pločama možete vidjeti popis svega što smo skupili za najpotrebnije u našoj župi. Preporučamo da uzimate i čitate vjerski tisak, posebno Glas Koncila i za djecu MAK.