DEVETNAESTA NEDJELJA KROZ GODINU – 13. kolovoza 2017.

1. Slavimo devetnaestu nedjelju kroz godinu.  U tijeku je trodnevnica za Veliku Gospu, u 18 sati molimo krunicu pred oltarom Majke Božje, a potom večernja sv. misa i prigodna homilija.

2. U utorak slavimo zapovijedani blagdan Uznesenja Blažene Djevice Marije – Veliku Gospu. Svete mise su u našoj župnoj crkvi po nedjeljnom rasporedu, a procesija s kipom Bl. Dj. Marije oko crkve i samostana je nakon svete mise u 9:00 sati. Toga dana je Biskupijsko hodočašće obitelji s mnogobrojnom djecom u Voćin koje započinje sv. misom u 11:00 sati.

3. U subotu je redovito euharistijsko klanjanje poslije večernje sv. mise.

4. Slijedeća nedjelja je dvadeseta kroz godinu.

5. Tečaj priprave za crkveni brak u dvorani Emaus započinje 4. rujna ove godine u 19:30 sati. Sljedeći tečaj je u veljači 2018. godine.

6. Do kraja kolovoza traje akcija “Žetva” kojom se prikupljaju živežne namirnice i higijenske potrepštine za najpotrebnije te akcija prikupljanja starog papira za kupnju školskog pribora djeci iz siromašnih obitelji. Higijenske potrepštine i namirnice možete donijeti u župni ured u uredovno vrijeme. Molimo da odjeću ne donosite do kraja rujna. 

7. Zahvaljujemo svima koji nam pomažete u materijalnoj obnovi naše crkve. Preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Preporučamo da uzimate i čitate vjerski tisak, posebno Glas Koncila.